Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Elektroniska cigaretter för unga och äldre. Kolla in vad som trender nu!Elektronisk cigarett

Den senaste forskningen har visat att hälften av de  som vejpar elektroniska cigaretter är unga människor. Unga gillar att vejpa fruktiga ejuicer. De har flera alternativ: vape ejuicer som innehåller nikotin eller ejuicer som inte innehåller nikotin. De mest populära nikotinstyrkorna är 0 mg, 3 mg eller 6 mg. Mindre än hälften av vejparna köper redan förblandade ejuicer. Dessa juicer kommer vanligtvis utan nikotin. Nikotinskottet eller nikotinbasen kan användas för att tillsätta nikotinet till ejuicen (det kallas också short fill).

Elektroniska cigaretter är också populära bland äldre. Men de föredrar att använda tobakssmak. Det finns många som byter från att använda snus till elektroniska cigaretter. De antar att detta är bättre för deras hälsa. De tycker också mer om att använda elektroniskacigaretter än att snusa.

Elektroniska cigaretter är mer populära bland män ån kvinnor. Män föredrar att använda tunga elektroniskacigaretter som innehåller stora batterier. Samtidigt föredrar kvinnor att använda podsystem som är lätta och eleganta. Podsystemen var mycket populära under 2019. De största varumärkena som smok, eleaf, voopoo  och andra. började tillverka många olika pods. De som älskar vejping började ha 2 olika elektroniskacigaretter. En som är lätt en annan är tung som gör större moln.

Populariteten för elektroniskacigaretter ökar starkt. Detta tvingar den elektroniska cigaretttillverkaren att uppgradera de nuvarande moddarnaförbrännarna och erbjuda en stor variation av sina produkter till kunderna.