Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Hur väljer jag rätt ejuice?

Hur väljer jag rätt ejuice?

Om en eciggs batteri är hjärtat, och förångaren är hjärnan, är dess själ ejuicen. När du har slut på den har du bara en meningslös teknikpryl kvar. Det finns många varianter av ejuice, hur vet du vilken som är rätt? Smaken kommer först För att välja rätt ejuice måste du först ta hänsyn till smaken. Även när alla andra variabler är perfekta - PG eller VG, nikotinstyrka, om du inte gillar smaken kommer du inte att använda din ejuice. Men du har tur eftersom ejuice kommer i många smaker: exotiska frukter, tobak, cocktails eller till och med mat. Människor som är nya att vejpa av väljer ofta tobakssmak, många tillverkare vet detta och skapar smaker som inkluderar smak av tobak. Andra är mer äventyrliga och börjar med frukt, godis och bakverk. Det finns också blandningar där olika frukter, tobak och matsmaker blandas ihop.

Välj nikotin klokt

När du har valt smaken är det viktigt att välja nikotinstyrka. Nikotinnivåerna finns i olika styrkor: Lågt: 6 mg och lägre - För rökare som går igenom ett halvt paket eller mindre per dag. Medium: 9 mg till 16 mg - För genomsnittliga rökare som konsumerar ett halvt paket till ett paket om dagen. Hög: 18 mg till 36 mg - För kjedjerökare. För vejpare med medelhög och hög nikotinstyrka rekommenderar vi att du använder nic-salter, de ger inte "throat hits". Det är viktigt att få rätt nikotinstyrka eftersom för låg styrka kommer att få dig att vejpa mer för att kompensera det, medan för hög kan ge dig huvudvärk.

Sammanställ det hela

Det kan ta lite tid innan du hittar de smaker, nikotinstyrka och PG/VG-förhållanden som fungerar bäst för dig. Nöj dig inte bara med det som finns tillgängligt direkt. En del av det roliga är att prova nya saker så var inte rädd för att kolla in andra märken. Se bara till att köpa juicen från beprövade leverantörer av hög kvalitet. Du kommer i slutändan att på lång sikt lägga mer pengar på billiga. Kom också ihåg att fråga vejpshoppersonalen om allt som gäller ejuice. Hen är där för att hjälpa dig och att välja rätt.