Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Alla evätskor och nicshot kan hittas i 7vapes vejpbutiker

Börja vejpa?

Fler och fler människor börjar fundera på vejping i Sverige. Om du är en vanlig rökare och tänker börja vejpa istället är här några saker du bör tänka på.

Hur mycket röker du?
Människor röker olika antal vanliga cigaretter. Elektroniska cigaretter kan helt ändra detta. En elektronisk cigarett kan motsvara ett stort antal vanliga cigaretter. Ecigaretter förbrukar ejuice. Det finns många olika smaker på marknaden. Det finns många olika styrkor också. Varje vejpare får välja mängd baserat på hans behov. Alla evätskor och nicshot kan hittas i många vejpbutiker.


Vilken är din favoritsmak?
Det finns mängder av olika ejuicesmaker på marknaden. De mest populära är vanilla swirl, tiger on ice, unicorn blood juice, forest fruit, double melon, black currant, dark aroma,, tickle me pink, capella, dark aroma, fruit energy drinks. Det finns emellertid många fler ejuicesmaker i vejpbutikerna. Det är bara att prova och välja dina favoriter. Det är en fantastisk vejpingupplevelse.

Pris
Det finns många olika elektroniska cigaretter, evätskor, RDA, RTA, RDTA, förbrännare och boxmods i Sverige i alla vejpbutiker. Det skiljer sig i fråga om  märken och pris. Premiumjuicerna kan kosta lite mer. Men det kommer att ha bättre ingredienser. Samtidigt kan billigare ejuicer ha billiga ingredienser. Situationen är liknande för elektroniska cigaretter, RDA, RTA, RDTA, förbrännare och boxmods i vejpbutikerna i Sverige. Dyrare elektroniska cigaretter eller eciggdelar kommer att ha högre kvalitet och kommer att ha mindre problem i framtiden. De mest populära varumärkena är vaporesso, aspire, freemax och med flera. Vi rekommenderar att du tar dig lite tid att prova tillgängliga elektroniska cigaretter i vvejpbutiker och välja det som passar dina behov.

Vejping ger en fantastisk upplevelse. Det har uppenbarligen många fördelar och det är det som gör vejping attraktiv för många vejpare. Det finns många fler artiklar tillgängliga för vejping. Bekanta dig med dem och fatta ett beslut om att börja vejpa eller inte!