Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Olika vape-produkter som elektroniska cigaretter och ejuice expanderar alltid och mer personal kommer till marknaden

Vapingtrender | 2020


Olika vape-produkter som elektroniska cigaretter och ejuice expanderar alltid och mer personal kommer till marknaden. Vaping-samhället ställer en fråga vilket år 2020 kommer att besvara.

Vape Pods
Bärbarhet är mycket attraktiv för vapers. Vape pods var mycket populära under 2019. Folk kunde välja den från den ett stort utbud. De är lätta att bära och väger lite. Men nackdelen med pod-systemen att det saknar flexibilitet och kraft. Det är mycket mindre kraftfullt än MOD. 2020 kan det komma betydligt mycket kraftfullare podsystem på marknaden.

Nic-salter
En stor del av marknaden flyttade från nikotinvätska till nic-salter 2019. Det finns redan många olika märken av nic-salter på marknaden. Det finns många smaker. Majoriteten av kunderna föredrar att köpa snygga salter eftersom nikotinet i sig inte är så förnuftigt. Detta gör det möjligt att känna smaker mer. Nic-salter är mycket populära för närvarande. Vi kan förvänta oss att detta segment kommer att växa ännu snabbare 2020. Vi kan förvänta oss att nya märken och smaker kommer att komma i år.

De bästa märkena för e-vätskor
Det finns mer än 10 000 olika märken för e-vätskor på marknaden. Ibland är det mycket svårt att jämföra dem och välja den bästa. 7Vapes säljer endast TOPPKLASSIGA märkesvaror. Alla vätskor uppfyller samtliga hälso- och säkerhetsföreskrifter. 2020 kommer definitivt att föra nya märken till marknaden. Alla e-vätskor i toppskiktet kommer att finnas tillgängliga vid 7vapes

Top E-Cigarettmärken
Vi kan definitivt förvänta oss att nya e-cig-modeller av toppmärken som SMOK, Freemax, Aspire, Vaporesso, Eleaf och etc. kommer att komma 2020. SMOK kommer att lägga mycket fokus på  att skapa nya Pods-system. Aspire och Vaporesso kommer att arbeta igenom för att förbättra de nuvarande modellerna och släppa nya. Eleaf kommer att sätta fokus på satser. Det finns många andra märken på marknaden. Vi kan också förvänta oss att nya märken kommer ut på marknaden som kommer att skapa nya modeller av elektroniska cigaretter.

Alla nya Toppklassiga E-cigarettmodeller kommer att publiceras och finnas att köpa i 7Vapes butiker. 2020 bör ge oss ännu kraftfullare och snyggare e-cigs till marknaden!