Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Den elektroniske sigaretten er en enhet som består av et batteri, en tank og en motstand


Den elektroniska cigaretten: ett alternativ till att sluta röka.

Det är inte alltid lätt att stryka cigaretter ur sitt liv över en natt. Lyckligtvis finns det olika alternativ inklusive den elektroniska cigaretten. Denna sofistikerade enhet gör det möjligt att andas in smaksatt ånga som innehåller nikotin i en mindre mängd. Dessutom är du bortskämd oändliga valmöjligheter bland de många e-juice olika smaker. Detta är också en verklig revolution eftersom du kan andas in en ånga som är fruktig, spännande, uppfriskande och många fler för att gradvis överge konventionella cigaretter.

Hur fungerar elektroniska cigaretter?

Den elektroniska cigaretten är en enhet som består av ett batteri, en tank och en coil. Batteriet är naturligtvis användbart för att driva enheten, som driver tanken, som innehåller den smaksatta e-juice.
Spolen är ett av de viktigaste elementen, eftersom det förvandlar e-juice till ånga. I praktiken, för att kunna andas in ångan, så aktiverar man E-cigaretten på en knapp så att ström skickas till motståndet. Den börjar då värma den e-juice från vilken den smaksatta ångan härrör.

Vilken typ av elektronisk cigarett ska jag välja?

Hur väljer du din e-cigarett? Om du är en nybörjare, måste du ta hänsyn till enhetens kraft. Bättre att välja en modell med låg effekt för en framgångsrik övergång. Modeller med lägre effekt kallas vanligen startpaket och används av nya vapers. Så om du är ny med vaping bör du lämna extremt kraftfulla e-cigaretterna till tunga rökare. Om du är osäker, tveka inte att söka råd från en specialist som hjälper dig att välja rätt enhet. Kontakta 7Vapes kundservice. Som ett faktum beaktas formen på den elektroniska cigaretten när du måste välja en modell.

För bekvämligheten rekommenderar jag elektroniska cigaretter som integrerar ett kraftfullt batteri. Du kommer alltså att dra nytta av dess stora autonomi. För nybörjare är det bättre att vända sig till e-cigaretter som avger en effekt på maximalt 20 watt. När du börjar vapea är sugningen faktiskt mer eller mindre "tight", Ungefär två gånger tyngre än en traditionell cigarett. I vilket fall som helst så det finns kit som är särskilt utformade för nybörjare, vanligtvis små eller medelstora rökare. I alla fall kan du testa flera modeller av e-cigaretter innan du hittar den goda kvaliteten på vape: det är ett viktigt steg, för annars riskerar du att återvända till tobaken.