Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

En Shortfill e-juice kan vara en stor flaska nikotinfri e-juice som inte är helt full

Vad är Shortfill E-Juice?

En Shortfill e-juice kan vara en stor flaska nikotinfri e-juice som inte är helt full. Eftersom shortfills e-vätskor inte innehåller nikotin, är det möjligt att sälja det i stora flaskor utan att bryta mot flaskstorleksgränsen för TPD. De två mest typiska flaskstorlekarna för shortfills e-vätskor är 60 eller 120 ml (innehållande 50 respektive 100 ml e-juice), även om det finns mycket större flaskor än så. Du köper nikotinet separat och tillsätter den själv till e-vätskan. Även om metoden för shortfills i e-juice kan låta svårt, har e-vätsketillverkare gjort detta till en mycket enkel process.

Den första fördelen med shortfills e-juice är att det tar bort behovet av att köpa många små flaskor e-juice. Om du använder en kraftfull vape som en tank med en stor coil, förbrukar du en stor mängd e-juice varje dag och det kanske till och med går åt flera tio ml flaskor e-juice helt enkelt för att ta sig igenom arbetsdagen. Med shortfills e-juice kan räcker det med en flaska. En 60 ml shortfill med e-juice kostar vanligtvis mindre än en låda med 6 st 10 ml e-vätskeflaskor - därför kommer bytet till shortfills att spara dig pengar.

Hur man använder Shortfill E-juice?

När du får en flaska shortfills e-juice, kan du lägga till en nikotin-shot. Nikotin-shoten brukar vanligtvis innehålla 10 ml smakneutral e-juice med en nikotinstyrka på arton mg, och du borde få i tillräckligt med nikotin när du fyller hela det tomma utrymmet i din e-vätskeflaska. En 60 ml shortfill-flaska behöver en nikotin-shot, och en hundra tjugo mil flaska behöver två nikotin-shots.

För att blanda din e-juice med nikotin-shot tar du den stora flaskan och tar av locket. Om locket är svårt att få upp måste du använda ett verktyg för att bända loss det. Därefter öppnar du din Nikotin-shot och tömmer hela innehållet i shortfillen. Om du har en 120 ml shortfill , lägg till två Nic-shots. När du är klar har din shortfill e-juice en slutlig nikotinstyrka på tre mg. Sätt tillbaka flaskans lock och Fyll upp din tank och vape!

Skaka din Shortfill E-Liquid ofta

När du använder shortfill  e-juice är den främsta viktiga faktorn att komma ihåg att det inte är exakt samma blandning som en vanlig e-juice som skapas i ett företagslaboratorium. Vanlig e-juice är tillverkad med industriell instrumentering som blandar ingredienserna, därför är det mycket osannolikt att de någonsin kommer att separera. När du blandat ingredienserna självså  kan en viss separering inträffa.