Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Den största nackdelen med shortfill e-juice är att det kräver några minuter för att göra den klar

Har Shortfill E-Juice några nackdelar?


Mindre bekvämt än färdigblandad e-juice
Den största nackdelen med shortfill e-juice är att det kräver några minuter för att göra den klar. Förblandade e-vätskor är redan redo att användas. Du behöver inte göra något bortsett från att tappa direkt från flaskan och fylla din tank. Att blanda en shortfill e-juice kräver dock några minuters ansträngning. Om du alltid har bråttom och inte har tid bör de förblandade e-vätskorna vara ett bättre val för dig. Men majoriteten av människor har inga problem att hitta några minuter för att få sin favorit shortfill e-juice redo för användning.

Potentiell risk för kladd och spill
Den andra nackdelen med shortfill e-juice är att användningen kan vara kladdig. Om du inte är försiktig när du blandar en flaska får du lite e-juice på händerna eller på bordet.
Spill sker ofta. Om du råkar vända en e-vätskeflaska med shortfill när du har tagit av locket, spills hela flaskan ut. Det är nästan omöjligt för den ovanligt obehagliga händelsen att hända med en vanlig tio ml flaska.

Risk för utspädd smak
Det är oerhört viktigt att köpa e-vätskor med shortfill från de certifierade butikerna som 7vapes. Kvaliteten på kortfyllning e-juice skiljer sig mycket. 7vapes säljer topprankade e-vätskor med bästa kvalitet och smak.

När du har fått en Shortfill e-juice kommer 1/6 av flaskan att vara tom.
Du kommer att fylla det området med en nikotinblandning som inte bidrar till någon smak alls. Nikotinblandningen kan på olika sätt späda ut e-vätskan. För att medla det borde en e-juice-tillverkare lägga till ytterligare smak till sina shortfills. På det sättet, efter att du har lagt till nikotinblandningen, så får du en e-juice som smakar identiskt som en förblandad tio ml-flaska. Om du köper en flaska shortfill e-juice och inser att den smakar svagt när du lägger till en nicshot, så tillför inte tillverkaren av den e-vätskan ytterligare smak till dess shortfill e-juice.