Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Genom att avdunsta en saltbaserad nikotinvätska kan nikotin absorberas i kroppen med en snabbare hastighet än standard e-juice

Nikotinsalt Ejuices

E-Juice och Vapening har förändrat sättet att vi absorberar nikotin i våra kroppar. Vi behöver inte längre bränna tobak för att få nikotin, vi vapear bara istället. Även om vapning har gjort denna process enklare och mer fördelaktig för användare på många sätt, är vapning fortfarande generellt oförmöget att ge den snabba nikotin-hit eller "ruset" som människor får från cigaretter. Vapning levererar nikotin till kroppen, och fungerar gör det, bara inte lika snabbt som cigaretter.

De flesta e-vätskor på marknaden använder en form av nikotin härrörande från tobaksbladet, men vissa tillverkare tittar på andra metoder, antingen syntetiserar nikotinet eller erhåller det från ett annat ursprung.

Nic-salt är i princip vad namnet antyder; en e-juice som lyckas kapsla in det naturliga saltet som finns i tobaksbladet. Genom att avdunsta en saltbaserad nikotinvätska kan nikotin absorberas i kroppen med en snabbare hastighet än standard e-juice, vilket gör att användaren kan uppleva en mer "naturlig" nikotin-hit som är mer besläktad med att röka en tobaks-cigarett. Saltbaserad nikotinvätska syftar till att ge en mer potent nikotin-hit än de flesta e-vätskor kan ge.

Traditionellt används en typ av freebase-nikotin i tobaks-cigaretter.
Ursprungligen finns nikotin i ett "saltliknande" tillstånd på tobaksbladet, och för att öka styrkan av nikotinstyrka ändrar tobaksföretag den kemiska strukturen i nikotinet och gör det till nikotin i gas/rökform.

Att använda en nic-saltvätska betyder att den starkare e-vätskan som från början var ganska tuff för halsen, nu är mycket, mycket mjukare och smaker kan upplevas tydligare. Inte bara det, saltbaserad e-juice med nikotin gör det också möjligt för användaren att ta emot nikotinet med en snabbare hastighet, vilket förbättrar effektiviteten i vapingupplevelsen.

Eftersom de huvudsakligen är designade för användare av nikotin i höga koncentrationer i åtanke är de inte riktigt lämpliga för sub-ohm-inställningar och det vore inte tillrådligt att använda nikotinsalt e-juice med en stark sub-ohm-coil. Nikotin är fortfarande den stora  faktorn i throat-hits, oavsett hur VG / PG-blandningen är.

Trots Subohms begränsningar så ger dessa naturliga saltbaserade nikotinjuicer en utan tvekan förbättrad vapeupplevelse för dem som använder stark nikotin e-juice och kan potentiellt förändra hur e-juice produceras i framtiden.