Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

E-juice består av fyra huvudingredienser: PG, VG, smaksättning och nikotin

MIX "Gör-det-själv" E-JUICE

Medan 7Vapes har det bästa urvalet av E-juicer från hela världen kommer vapers så småningom att komma med idén om Gör-det-själv-ejuice förr eller senare i deras vaping-resa. Det kan låta komplicerat, men det är faktiskt en relativt enkel process. Det tar bara lite tålamod.

E-juice består av fyra huvudingredienser: PG, VGsmaksättning och nikotin. I färdiggjord vätska är detta, som namnet antyder, allt sammansatt och blandat för dig för direkt användning.

Men med gör-det-själv-ejuice, sammansätter vapers alla separata element, vilket möjliggör val i smaker, PG / VG-ejuice-förhållande, nikotinstyrka och mängd.

Innan man försöker göra en egen blandning, måste användarna skaffa lite utrustning för att utföra den faktiska blandningen, inklusive mätkoppar, stora måttsprutor och några tomma flaskor för lagring. Användarna måste se till att blandningsutrustningen är helt ren, fri från smuts, damm eller annat i  ejuice-blandningen. Renlighet är viktigt.

Innan TPD trädde i kraft såldes nikotin i mycket höga koncentrationer i stora flaskor, vilket var den enda verkliga faran att göra din egen e-juice hemma; säker hantering och lagring av stora mängder potentiellt farligt nikotin. Post-TPD, detta är inte längre ett problem tack vare Nikotin Booster Shots, som ofta finns nu, 10 ml flaskor med nikotinlösning.

Det första en användare behöver bestämma är förhållandet mellan PG och VG i e-juice. Detta hänvisar till hur mycket PG och VG du vill ha i juicen och bestämmer hur tjockt det blir. Om den ska användas i en Sub-Ohm-tank, blandas du vid 70% VG och högre, och om du använder en mun-till-lung-tank, är det bäst att hålla sig till 50% PG och högre.

Nästa sak att välja är procentandelen smakämnen som du vill lägga till. De flesta smaker fungerar bra med 15% av den totala juicen, men det kan variera från person till person. Det bästa du kan göra är att börja från 15% -nivån och antingen späda ut eller tillsätt mer smak efter behov.

Slutligen kommer du att besluta om nikotinstyrkan, med den nämnda nikotinshoten. Det finns inget som säger att du inte kan välja din egen procent av smaksättning, eftersom vissa smaker kan fungera bra på 10%, andra på 12% och vissa så höga som 20%, men för just detta koncentrat fungerar 15% mycket bra.

När man skapar e-juice är det lättast för en användare att beräkna mängden av varje ingrediens de behöver innan blandningen startas. Det enklaste sättet att göra detta är med en online-kalkylator. Detta kommer att beräkna den exakta mängden av varje komponent som ska tillsättas juicen för att få ejuicen till önskade förhållanden mellan PG / VG, nikotinstyrka och smakprocent.

Till exempel, om en användare ville göra 100 ml ejuice med 20 mg och 80% VG, med 15% smak, med 3 mg nikotinstyrka. När en användare har matat in data i kalkylatorn kommer den att visa de exakta mätningarna i ml för den önskade ejuice-blandningen. I detta exempel skulle kalkylatorn visa att blandningen behövde 15 ml nikotinbas, 15 ml smak, 68 ml VG och 2 ml PG för att göra 100 ml 3 mg, 80% VG vätska.

Ordningen du tillsätter varje del i blandningen spelar ingen roll, men det är i allmänhet lättast att börja med nikotinbasen, följt av de andra komponenterna. När du mäter något, kontrollera och dubbelkontrollera mängden med sprutan. När alla ingredienser kombineras är det bästa sättet att blanda juicen att skaka den riktigt ordentligt för att säkerställa att smaker och nikotin fördelas jämnt i PG och VG.

Efter det är det lämpligt att märka flaskan med sin smak, nikotinstyrka, blandning PG/VG och datum. Nästa steg är förmodligen den svåraste delen av hela processen; Att steepa sin ejuice. Om det finns en blandning av mentol- eller fruktsmak, kommer detta inte att vara nödvändigt, men om det är en juice eller en baksmakssaft så behövs Åtminstone en veckas steepning.

Steepning uppnås genom att ljuicen lämnas i ett mörkt rum vid rumstemperatur, inte på en för varm torr plats, till exempel en garderob, medan smakerna alla lär blandas och utvecklas. Om du inte steepar ordentligt så smakar juicen inte rätt. Om du köper en färdig e-juice kommer den att ha steepats i minst några veckor innan den är hemma hos dig, Vilket är anledningen till att du kan använda den direkt. DIY-ejuice kräver tyvärr mer tålamod, men väntan kommer vara värd det! När e-juicen är klar är den nu redo att vapeas. Grattis!