Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

en liten enhet känd som en elektronisk cigarett, e-cigarett eller helt enkelt e-cig

VAD VAPERAR?

Det definieras officiellt som inandning av ångor eller rök från en liten enhet känd som en elektronisk cigarett, e-cigarett eller helt enkelt e-cig. Inom innehållet i en e-cigarett har du flera delar som fungerar samtidigt. Det är detta som gör att den kan leverera en hit av den nikotin-smaksatta vattenångan till användaren. Cigaretter har ungefär samma storlek som en genomsnittlig penna. Det har funnits i drygt 10 år nu, även om det inte är för populärt förrän de senaste 7-8 åren.

VAPE-ENHETENS HISTORIE

Den första moderna anordningen som användes för att inhalera icke-tobaksprodukter eller droger uppfanns av Herbert A. Gilbert redan 1967. Gilbert var ursprungligen en metallhandlare i Pennsylvania. Som en tung rökare själv försökte Gilbert hitta ett sätt att ersätta tobaksrök med något hälsosammare. Hans patenterade enhet använde mild uppvärmd, smaksatt luft istället för att bränna tobaksprodukter. Gilberts mål var att hitta ett sätt att ge samma nöje och tillfredsställelse som uppnåddes genom att inhalera den farliga tobaksrök från en cigarett med ett annat ämne som skulle anses vara friskt. Gilberts enhet ansågs vara ett säkert alternativ till tobakssigarettprodukter.

NÄR VAR ANVÄNDNING AV E-CIG POPULÄR?

Nu fram till år 2006. Det var då den kinesiska farmaceuten Hon Lik med Ruyan Group, nu Dragonite International, uppfann och marknadsförde sedan den första moderna elektroniska cigaretten. Dragonite International hjälpte Equal att marknadsföra sin uppfinning över hela världen. Lik's cig introducerades först för allmänheten i Europa där den blev mycket populär. 2007 började en del av den första e-ciggen dyka upp på den amerikanska marknaden, där den också var ganska populär. Hon Lik hade ett personligt motiv för att hitta ett alternativ till cigaretter. Tyvärr orsakades risken för lungcancer troligen av decennier av kraftig användning av cigaretter.

HUR ARBETE OCH E-CIG

I dagens moderna e CIG finns det i princip fem delar:
Ett laddningsbart litiumjonbatteri - Detta är nödvändigt för att leverera kraft till finfördelaren för att värma upp saker.
Atomizer - Den här lilla delen är i grunden ett värmeelement och en veke. Det är nödvändigt för uppvärmning och indunstning av innehållet i patronen fylld med elikvid inuti den elektroniska cigaretten så att den kan inhaleras.
LED-lampor - Många e cigs har lampor i slutet för att simulera en vanlig cigarett.
Munstycke - Munstycket är helt enkelt utformat för att göra användaren mer bekväm att placera enhetens mun medan han använder den.
Atomizer Switch / Inställning - Inte alla el. cigaretter har en inställning eller till och med en switch, men många gör det. Denna inställning ger användaren kontroll över hur mycket ström de använder när de tar varje träff. Strömställaren kan roteras helt upp eller ner beroende på användarens inställningar vid den tiden. Ju högre inställning, desto starkare (mer koncentrerad) ångtakt kommer att tas emot av användaren.
En patron med ejuice-påfyllningar kan köpas på många ställen i dag, och det finns ett brett utbud av smaker tillgängliga för att fylla användarnas önskemål. När trenden når upp blir variationen av kvalitetsjuicer överallt, så användaren behöver aldrig vara utan något att njuta av.
Mikroprocessor - Olika vape pennor har olika design. Vissa har en mikroprocessor som den centrala hjärnan för att hålla allt fungerar i perfekt sekvens och med perfekt timing för att ge användaren bästa möjliga upplevelse.
En av de bästa sakerna med e-cigaretter är hur anpassningsbara de har blivit och sannolikt kommer att fortsätta att vara i framtiden. Du kan ha e-cig som består av ett antal olika delar tillsammans. Användaren kan ha en mängd olika stilar, storlekar, former och färger.

E CIG SOM EN METOD FÖR ATT STOPPA TOBAK CIGARETTER

För så många rökare som finns där ute, kan e-cig verkar dumt till en början. Vissa kanske till och med anser att praxis är slöseri med tid och pengar eftersom det bara är smaksatt vattenånga med nikotin. För vissa långvariga rökare kan denna praxis ses i samma kategori som godis eller tuggummi. Det ses som barnsligt.
Sanningen om vad vanliga cigaretter gör mot människokroppen är obestridlig i dag. Det hoppfulla med e cigaretter är att även om vissa tycker att det är dumt eller slösat med tid och pengar, har det hjälpt otaliga mångfald att minska, pausa eller sluta använda tobakssigaretter permanent. Detta är ett användbart verktyg som nu marknadsförs i stort och är tillgängligt för rökare att använda för att effektivt stoppa tobakssigaretter.
Även om effekten av e-cigaretter ännu inte är helt känd, är den mycket mindre skadlig för människokroppen än att röka tobakssigaretter. Ett annat användbart verktyg med e-cigarett är att användaren enkelt kan styra styrkan för varje träff som mottas från enheten. Den här funktionen har gjort det möjligt för många människor som bytte från tobakssigaretter till möjligheten att gradvis sänka styrkan på hiten de får. Efter en tid kan de komma till den punkt där de inte får mycket av e-cig-produkten med varje hit eller så småningom till och med sluta använda helt. Detta tillåter alla som har pr

FÖRDELARNA FÖR ÄNDRING AV ELEKTRONISK CIGARETT

En annan bra sak med att använda e-cigga över tobaksprodukter är att det inte längre är felet att utsätta andra, särskilt barn, för använt rök. Använd rök bidrar till hundratusentals sjukdomar och skador världen över varje år. Barn är ofta oskyldiga offer för saker so astma, bronkit och till och med lunginflammation på grund av använt rök.

FARARNA AV CIGARETTE

Nya studier visar att det finns cirka en miljard cigarettrökare världen över. Många av dessa människor har länge varit användare av tobaksvaror och kan till och med drabbas av några av hälsoproblemen med cigaretter. I första hand verkar det som att problem med nacke, lungor och hypertensiv är ofta i framkant.
Men det finns en hel mängd andra hälsorelaterade risker och problem förknippade med tobakssigaretter. Nedan följer några av de vanligare åkommorna som är kända för att vara relaterade till tobakssigarettanvändning.

HÄLSA

Hälsoeffekterna av en hel generation som använder e-cigaretter har ännu inte setts. Faktum är att tobak innehåller tusentals kemikalier. Det spelar ingen roll vilket märke. Det är nu känt att tobakssigaretter orsakar många hjärt- och blodtrycksproblem strax efter att någon börjar använda dem. Det finns också många olika typer av cancer relaterade till tobak som innehåller cigaretter.

SLUTA RÖKA

E-cigaretter är ett bra steg i rätt riktning för alla som vill antingen stoppa sig själva eller hjälpa någon de bryr sig om att sluta röka. Försök att ge en elektronisk cigarett från en förångare butik som födelsedagspresent, julklapp eller något annat tillfälle. Det är ett bra sätt att övertyga någon du bryr dig om att försöka sluta med de mycket mer skadliga tobaksigaretter som orsakar stroke, cancer, hjärtsjukdomar och en hel mängd lungproblem. Så gör det bästa du kan för dig själv eller den speciella person du bryr dig om. Hjälp dem att växla från tobakssigaretter till elektroniska cigaretter. Det kan vara det första steget i en ny riktning mot ett hälsosammare liv.
Juryen letar fortfarande efter de övergripande hälsoeffekterna på lång sikt, men elektroniska cigaretter är helt klart fortfarande ett mycket hälsosammare val för alla att röka dagligen. Varför inte njuta av det stora utbudet av jujuicer du kan välja mellan. Here is in English in case you need