Du måste vara minst 18

Du måste vara minst 18 år för att se den här webbplatsen. Är du över 18?

Nej, jag är inte 18 år Nei, jeg er ikke 18 år

Leveranspolicy


Allmänna riktlinjer och besked.

Genom att klicka på "Check Out" varukorgsknappen, samtycker du till att du har läst, förstått och godkänt 7Vapes leveranspolicy.

Vi uppskattar ditt val att köpa de elektroniska cigarettprodukterna på 7Vapes! Tänk på och förstå att vi som företag försöker upprätthålla de högsta standarderna för kundservice men ibland kan de motverkas av tredjepartsfraktföretag.

7Vapes ansvarar inte för några extra fraktkostnader såsom  skatter, tullar, godkännandeavgifter och/eller begränsningar som länder har lagt på produkter som rör elektroniska cigaretter. Kunden måste följa alla lagar och regler i det land som beställningen skickas till. Vi täcker inte utgifter om du måste betala importtull enligt ditt land. Vi bär inte ansvar om ett förbud införs för import av elektroniska cigaretter och  andra elektroniska cigarettrelaterade produkter i ditt land.

Kontrollera om ditt land tillåter import av elektroniska cigaretter, nikotin/nikotinfria behållare eller andra elektroniska cigarettdelar innan du beställer.

7Vapes tar inte ansvar för förseningar av varorna under force majeure-omständigheter (exempel: krig). 7Vapes tar inte heller något ansvar för föremål som skickas framgångsrikt men som inte kommer fram på grund av fraktarens fel.


OBS!

Frukt och andra föremål som är avsedda att visuellt förmedla smaken på evätskor (shortfills) och smakkoncentrat ingår inte i produkten/paketet som visas.
Fraktinformation
Uppskattad leveranstid till ditt land och beräknade fraktkostnader beror på leveransplatsen. Vi gör vårt bästa för att skicka ut alla beställningar inom 24 timmar.
Standardberäknad leveranstid är 2 - 6 arbetsdagar.
Vänligen tillåt upp till 30 dagars frakttid på grund av varierande leveransförseningar från tredjepartsfraktföretag. Vi kan inte garantera leveranstid för en tredjeparts tjänst. Om ditt paket inte har kommit inom 30 dagar, vänligen kontakta oss.